Service

Service og reparation – så godt som ny!

  • Mere end 50 års erfaring som producent og serviceudbyder
  • Fleksibelt serviceprogram
  • Hurtig og effektiv global servicering af LJM hydraulikcylindre
  • Reparationer af både standard og specialfremstillede LJM hydraulikcylindre
  • Garanti der matcher markedskravene

Uanset hvilken type service og reparation du efterspørger af LJM hydraulikcylindere, så får du altid den bedste service hos Lind Jensen. Vi følger de samme høje standarder for vores reparation og service, som når vi producerer nyt.

Stor know-how og mange års erfaring

Vores reparationsprocesser sikrer at du, som kunde, får høj kvalitet til den bedste pris og levering til det ønskede tidspunkt. Hos os er faglighed og kvalitet en selvfølge.
Med mere end 50 års erfaring som producent og serviceudbyder er Lind Jensen, en af de førende leverandør af hydraulikcylindre, også når det gælder reparation/renovering!
Vi leverer ikke alene reparationer og renovering til vindmøllemarkedet, idet vi også foretager reparation og renovering af cylindre til marine og offshoreindustrien world wide, såvel som til mobilindustrien (transport, entreprenører, mobilkraner, landbrug m.fl.)

Fleksibelt og effektivt serviceprogram af egne LJM hydraulikcylindere

Lind Jensen tilbyder reparation og renovering af en lang række hydraulikcylindre – store som små, hvor vi med vores stærke tekniske viden og erfaring sikrer, at du får så godt som nyt igen.
Vores høje kvalitetsstandard i reparationsafdelingen er med til at du kan forvente dig lidt mere. Vi er løsningsorienterede og klar på udfordringer udover standard. Vi handler hurtigt og effektivt, da vi ved at manglende dele kan koste dyrt.
Er delene så slidte eller ødelagte at det ikke kan betale sig at reparere, er vi også klar med et godt tilbud på nye hydraulikcylindre.

Vi leverer konkurrencedygtige løsninger til konkurrencedygtige priser. Hos os er ingen opgave for stor. Vi er ansvarlige for alt, hvad vi gør!

Garanti

Alle reparerede og renoverede hydraulikcylindre leveres med den til enhver tid gældende garanti, der matcher markedskravene.

Kan vi hjælpe dig?

Ønsker du en leverandør, som er stor nok til at kunne imødekomme dine ønsker på alle niveauer og tilbyder en hurtig, effektiv, global service før, under og efter levering, er Lind Jensen Hydraulik det rigtige valg.
Vi kan hjælpe dig med reparation og renovering af såvel standard som specialfremstillede hydraulikcylinder.

Kontakt John F. Birkmose i dag og få den rigtige rådgivning til dit næste projekt.

Tlf.: 97 34 32 00
Mobil: 21 77 57 87

jfb@ljm.dk