Kvalitet

Kvaliteten er kernen i
Lind Jensen Hydrauliks succes

For at sikre et fortsat højt kvalitetsniveau opdaterer vi løbende på vores teknikker, processer og materialer. Vi følger nøje markedet og investerer hele tiden i en optimering af vores produktionsanlæg, så vi kan imødekomme markedets krav til en moderne, højteknologisk producent af hydrauliske cylindre.

Når et projekt eller en ordre kræver en ny produktionstegning, sikrer vores ingeniører, at den konstruerede cylinder egner sig til den opgave, den er tiltænkt og opfylder alle de specifikationer, DNV-GL eller en anden tredje part har klassificeret.

Lind Jensen Hydraulik kan levere de nødvendige dokumentationer, der måtte være behov for i forbindelse med et projekts gennemførelse.

Lind Jensen Hydraulik samarbejder med mange anerkendte klasseselskaber som fx DNV-GL, BV, Lloyds og ABS. Vi tilbyder desuden standard cylindre med DNV-GL typegodkendelse.

Lind Jensen Hydraulik producerer hydrauliske cylindre på to identiske produktions set-ups i Danmark og i Kina. Med anvendelse af CNC styring, fuld materiale sporing og omfattende interne testprocedurer sikrer vi, at vores kunder altid får den højeste kvalitet i hele produktionslinien.

Kontakt os