Hydraulikcylindre

Her kan du læse mere om vores udvalg af hydraulikcylindre

Vi er Danmarks førende producent af cylindre. Størstedelen af vores produktion er brugertilpassede hydraulikcylindre produceret og designet i samarbejde med kunden.

Hertil kommer et virkelig stærkt og fleksibelt standardprogram, hvor flere af de mest solgte varianter kan leveres omgående fra lager. Standard programmet er opdelt i forskellige segmenter alt efter anvendelsesområde, brugsfrekvens arbejdstryk etc. Vi leverer til offshore/marine, industri og vindenergi. Samtidig har vi et stort udvalg af standardcylindere, som du kan finde her.

For at gøre det let at finde den rigtige standardcylinder hos Lind Jensen, har vi udviklet cylinderradgiveren.dk – et online rådgivningsværktøj som bl.a. også tilbyder download af 3D tegninger til integration direkte i dine konstruktionstegninger.

 

hydraulikcylindre

Hvad er hydraulikcylindre?

Indenfor fluidmekanik kan hydraulikcylindre betegnes som en cylinder, motor eller aktuator. Man bruger typisk disse cylindre til at bevæge mekaniske dele. Hos Lind Jensen går vi ikke på kompromis i kvaliteten af vores cylindre .Derfor opdaterer vi løbende vores processer, så du får en moderne og højteknologisk producent. Af samme grund leverer vi et højt serviceniveau og vores reparationsprocesser sikre, at du får høj kvalitet til den bedste pris.

 

Hvem er Lind Jensen?

Med over 50 års erfaring og vidtgående knowhow producerer og markedsfører LJM produkter af høj kvalitet med lang levetid. Dette kvalitetsniveau er kernen i den succes, som LJM har opnået gennem tiden, og det er lige netop produkter af høj kvalitet, som vi er og gerne vil forblive kendte for. Sideløbende med produkter man har tillid til, er det for LJM også vigtigt at have en organisation og systemer, som effektivt styrer alle processer og sammenhænge. LJM er ISO9001 certificeret og arbejder sideløbende med LEAN-principper for at styre produktionen af kvalitetsprodukter på en så effektiv og omkostningsbesparende måde som muligt. Ud over 15.000 m² under tag i Danmark, repræsenterer LJM også salgs- og produktionsfaciliteter i Ningbo, Kina. Desuden har LJM lagerdomicil i Colorado, USA. LJM vækster kontrolleret, og derfor er virksomheden også særdeles velkonsolideret og har gennem mange år opnået AAA-diplomet for højeste kreditrating.

 

Sikker service på dine hydraulikcylindre

Hos os er kvalitet i højsædet.  Vi leverer en personlig og individuelt tilpasset service for bedst muligt at kunne varetage dine behov til konkurrence dygtige priser. Når vi modtager cylinderen går vi straks i gang med at undersøge cylinderen for at kunne udarbejde tilbud på reparationen eller fremstilling af en ny cylinder efter opmåling. Før vi modtager cylinderen kan vi sagtens sende et prisoverslag, men der er vi nødt til at tage forbehold for skader som bliver observeret ved undersøgelsen.

Du kan downloade vores brochure omhandlende aftersale her.