Her kan du læse mere om vores udvalg af hydraulikcylindre

Vi er Danmarks førende globale producent af cylindre, og størstedelen af vores produktion er brugertilpasset hydraulikcylindre, der er designet og produceret i samarbejde med kunden.
Hos Lind Jensen Hydraulik tilbyder vi et sortiment af bl.a. dobbelt- og enkeltvirkende samt teleskopcylindre, der alle er imødekommer kundens behov og krav.

Lind Jensen Hydraulik har skabt et stærkt og fleksibelt standardprogram, derfor kan vi levere de mest solgte varianter omgående fra vores lager. Vores program er opdelt i forskellige segmenter alt efter dit anvendelsesområde. Derfor leverer vi til offshore/marine, mobil, industri og vindenergi.

Vi har et stort udvalg af standardcylindre, derfor har vi, til at gøre det let og anvendeligt at finde den rigtige standardcylinder fra Lind Jensen, udviklet cylinderrådgiveren.dk – et online rådgivningsværktøj som bl.a. tilbyder download af 3D tegninger til integration direkte i dine konstruktionstegninger.

 

hydraulikcylindre

Hvad er en hydraulikcylindre?

Indenfor fluidmekanik kan hydraulikcylindre betegnes som en cylinder, motor eller aktuator. Man bruger typisk disse cylindre til at bevæge mekaniske dele. Derfor sikre vi fortsat et højt kvalitetsniveau ved løbende at opdatere vores teknikker, processer og materialer. Vi følger nøje markedet og investerer hele tiden i en optimering af vores produktionsanlæg, så vi kan imødekomme markedets krav til en moderne, højteknologisk producent af hydrauliske cylindre.

 

Hvem er Lind Jensen?

Lind Jensen Hydraulik har i mere end 50 år leveret hydrauliske cylindre til nogle af Europas førende producenter på tværs af forskellige brancher. Det har givet os ekspertviden indenfor faget, og derfor kan vi konkurrere i kvalitet og pris.

Vores forretningsmodel er tilpasset både kunder, som opererer lokalt og kunder, som opererer globalt. Grundet vores afdelinger i 3 verdensdele og egen konstruktions- og designafdeling, er vi i stand til at levere en høj, ensartet kvalitet efter nøjagtig de samme specifikationer og standarder, uanset hvor i verden vores hydraulikcylindre bliver produceret.

Ønsker du en leverandør, som er stor nok til at kunne imødekomme dine specifikke ønsker for hydraulikcylindre på alle niveauer og som samtidig tilbyder en hurtig, effektiv og global service, før under og efter levering, er Lind Jensen Hydraulik det helt rigtige valg.