Hydraulik

Sådan fungerer Hydraulik og cylindre på tværs af brancher

Vi hos Lind Jensen Hydraulik skaber både standard og tilpassede hydraulikcylindre på tværs af forskellige brancher såsom mobil og vindenergi, både onshore & offshore. Lind Jensen Hydraulik har 50 års erfaring i produktion og markedsføring af hydraulikcylindre i høj kvalitet og er Danmarks førende producent. Størstedelen af vores produktion er hydrauliske special-cylindre produceret og i samarbejde med kunden.

Vores forretningsmodel er tilpasset både kunder, som opererer lokalt og kunder, som opererer globalt. Med afdelinger i 3 verdensdele og egen konstruktions- og designafdeling, er vi i stand til at levere en høj, ensartet kvalitet efter nøjagtig de samme specifikationer og standarder, uanset hvor i verden vores hydraulikcylindre bliver produceret. På den måde kan vi altid sikre, at vores kunder får lige præcis de cylindre, som matcher deres ønsker.

Hos Lind Jensen Hydraulik gennemgår produktionen af hydraulikcylindre  altid en grundig kvalitetstest efter vores indarbejdede ISO 9001 og ISO 3834 normer – herunder også for levetid. Vores kvalitetssikring er til stadighed under udvikling, så vi altid kan imødekomme vores kunders krav til kvalitet og sikkerhed – og levere den nødvendige dokumentation for optimal anvendelse af både teknikker, processer og materialer. Dertil tilbyder vi også reparation af hydraulikcylindre for at sørge for, at processen er mindst mulig kompliceret for kunden.

Ønsker du en leverandør, som er stor nok til at kunne imødekomme dine specifikke ønsker for hydraulikcylindre på alle niveauer og som samtidig tilbyder en hurtig, effektiv, global service før, under og efter levering er Lind Jensen Hydraulik det helt rigtige valg.

hydraulik

hydraulikcylinder

 

Hvad er hydraulik?

Hydraulik beskæftiger sig primært med teknisk anvendelse ved hjælp af væsker – typisk gennem rør. Ofte anvendes det gennem et stempel, der kan skydes ud eller trækkes sammen. Ofte bruges det også i bremsesystemer, hvor det er forbundet med cylindre. Hos Lind Jensen producerer vi hydrauliske cylindre i Kina og Danmark. Det kan du læse meget mere om i vores information om kvalitet.